De toegankelijke brug naar sterke wetenschappelijke partners.

Partners

EVOLV heeft twee belangrijke en sterke wetenschappelijke partners, die altijd ingezet kunnen worden om wetenschappelijke vragen uit te zetten of op zoek te gaan naar goede voorbeelden. Daarnaast kan EVOLV per project andere relevante partners betrekken om maximale meerwaarde te creëren.

De Arizona State University heeft in haar Global Sustainability Solution Services-programma in diverse regio’s lokale partners zitten. EVOLV is de Europese partner van dit programma, wat betekent dat EVOLV voor de Arizona State University verbindingen legt met relevante projecten en partijen in Nederland en daarbuiten. Als onderdeel hiervan worden onder andere Europese initiatieven aan de onderzoeks- en adviescapaciteit van studenten, onderzoekers en hoogleraren van de grootste en meest innovatieve universiteit van Amerika gekoppeld.

 

walton-initiatives-4color

 

Het Groene Brein is het nationale netwerk van wetenschappers voor een duurzame economie. Het netwerk werkt samen met onderwijs, bedrijfsleven en overheid rondom het vormgeven van deze nieuwe economie. Het partnerschap met Het Groene Brein betekent enerzijds dat EVOLV wetenschappers van Het Groene Brein kan inzetten voor vraagstukken vanuit onze klanten, en anderzijds dat Het Groene Brein EVOLV kan vragen om ondersteuning op projectbegeleiding.

 

Het groene brein logo